Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
    Еее значи затова не съм видял да свети че още не съм въртял гуми
    Мислех си да не трябва да свети когато дадеш контакт,че не съм забелязал как е при мен.
    Напрактика тази индикация свети, когато буксува някое колело. Затова колкото по-добре работи системата, толкова за по-кратко време светва. Най-добре е изобщо ако не светва.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тъй като втора употреба май нямя дамога да намеря кора под ДВГ-то реших да взема нова и се чудя тази ще стане ли,че тук я дават за 2.5 и 3.0?
      http://www.avto.bim.bg/Kora-pod-dvig..._p41800m8.html

Comment

• Болтовете трябва да съвпаднат защото купетата са еднакви, моята има отвор под скоростната кутия, който тук не виждам. На изрязания отвор който се пада под изпускателните тръби имам алуминиева ламарина.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ами щом е така ще взема да я поръчам и да я монтирам тогава.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            Ами щом е така ще взема да я поръчам и да я монтирам тогава.
            Ще свалям моята кора след десетина дена, ако искаш ще я снимам, да я видиш

Comment

• не стават
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• OK

Comment

• Поръчай си метална.Добра инвестиция но е скъпичка.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Поръчай си метална.Добра инвестиция но е скъпичка.
                    Откъде мога да поръчам метална?

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      не стават
                      А защо не става?

Comment

• Търсенето на кора под двигателя удря на камък,втора употреба няма където и да се обаждах няма и няма.Кажете откъде да си поръчам метална?

Comment

• Питай Мъри или Нено http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=47

Comment

• Мерси колега.

Comment

• Забелязах че маркуча от интеркулера до всукателния колектор има малка дупчица точно на свивката,засега съм го побългарил но след празниците ще го сменя.Знам че има някакви силиконови но откъде мога да си набавя такъв?Втора употреба мисля че нямя смисъл да търся.Друго което мисля да направя е да махна катализатора и незнам дали да слагам резонаторно гърне или само права тръба?

Comment

• Купи си нов гумен.По-евтино е от силиконовите.Колена,скоби,маркуч отиваш на стоянка.Гумения е по-евтин и не по-лош.

Comment

Working...
                                X